Digitális tanulás-tanítás

Digitális tanulás-tanítás

Autentikus, spanyol nyelvű videók lapja

2012. július 23. - raczanita

A VideoELE honlapja főként a spanyol nyelvet tanulóknak illetve oktatóiknak kínál hallott szövegértést fejlesztő feladatokat:

http://www.videoele.com/Curso.html

A ’Vídeos’ menüpont alatt a Közös Európai Referenciakeret nyelvi szintjei (A1-B2) szerint válogathatunk az autentikus, spanyolajkúak által készített videók közül. Az oldalon való eligazodást tovább könnyíti, hogy a felvételek a bennük megtalálható nyelvtani és kommunikatív tartalmak alapján fel is vannak címkézve.

A videók átirata segít a ’Guía didáctica’ pont alatt található feladatok megoldásának ellenőrzésében, de a tanárok maguk is készíthetnek a videókhoz egyéni feladatokat, melyek egyéb készségeket is fejleszthetnek (pl. szóbeli vagy íráskészséget).

Rácz Anita

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etanar.blog.hu/api/trackback/id/tr374383104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása