Digitális tanulás-tanítás

Digitális tanulás-tanítás

No Para - e-learning szűlőknek

2012. október 03. - aurum

nopara_banner.jpg

Ingyenesen használható e-learning rendszer szülőknek: A Kevice Táborok Kiemelten Közhasznú Egyesület, a Szülők Háza és a WebKontakt Internet Studio közreműködésével, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával elkészítette a No Para E-learning "szülő tanácsadó" rendszert.

A program célja egy ingyenes e-learning oktatási csomag kialakítása, amely szülőknek segít a "saját úton való tanulás" metodikájával megismerni a függés, a függőség természetét. Lehetőséget kapva ezáltal a saját negatív függőségeinek felismerésén keresztül a függés-pszichológiájának, működésének a megismerésére, majd az azokkal való megküzdésre, valamint a pozitív függőségeinek erősítésére.

A program feladata tehát a szülők önismeretének fejlesztése, stressz- és feszültségcsökkentő technikák megtanítása. Ezáltal a szülők saját öntanulásai folyamatán keresztül válnak saját gyermekük segítőivé.

A képzés szakmai anyagait Regős Judit gyermekszakértő és Lakos Adrienn gyermekpszichológus állították össze. A képzés hanganyagaiban többek közt Bayer István gyógyszerész professzor, Dr. Zacher Gábor toxikológus, Dr. Kamuti Jenő sportoló, sportdiplomata és Dr. Németh Zsolt rendőrezredes szólalnak meg.  

Amennyiben a program felkeltette az érdeklődéseteket, nem kell mást tenni, mint regisztrálni és elkezdeni az első leckét.   Jelenleg felvehető kurzusok: "A függés természete";  "A stressz és a szorongás"; "Gyermeknevelési kérdések". A kurzusok és a további részletek megtalálhatók a No Para honlapján.

Készítette: ?
Átdolgozta: Hülber László

A bejegyzés trackback címe:

https://etanar.blog.hu/api/trackback/id/tr744800861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása