Digitális tanulás-tanítás

Digitális tanulás-tanítás

Klasszikusok - Realika digitális foglalkozásgyűjtemény

2011. február 28. - hulberl

  

Az e-tananyag a matematika, fizika, kémia, biológia tantárgyak iskolai, kötelező tananyagának egy részét dolgozza fel, elsődlegesen a 13-18 éves korosztály számára.

A leckék nagy mennyiségben tartalmaznak illusztrációkat, animációkat, filmeket, modelleket és feladatokat. A fejlesztők célja nem csak a tanítás-tanulás folyamat segítése, hanem a tanári felkészülés megkönnyítése is, ezért a leckékhez tanári verzió is tartozik, amely lehetőséget ad a módszertani megjegyzések készítése mellett szakmai kiegészítésekre, óravázlat készítésére is.

A weblap lehetőséget biztosít a tanulóknak az önálló ismeretszerzésre (tanulói leckék), ennek sikerességét pedig különböző feladatokkal ellenőrizhetik. A pedagógusok az e-tananyagokat különböző (rajz)eszközök segítségével tovább színesíthetik interaktív tábla használatával.

Az adaptált tananyag-rendszer az alábbiak szerint épül fel:

  • 59 biológia lecke
  • 59 fizika lecke
  • 63 kémia lecke
  • 70 matematika lecke

 

http://realika.educatio.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://etanar.blog.hu/api/trackback/id/tr612938611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása