Digitális tanulás-tanítás

Digitális tanulás-tanítás

Naxos Music Library az igényes zeneoktatáshoz

2012. október 03. - gabi89

Naxos2_1.png

A Naxos Music Library egy internetes zenei könyvtár, ahol a klasszikus zenétől a jazz-en át a pop rock slágerekig kedvére válogathat az oldal látogatója. A zenei könyvtárban kiadott CD-ket találunk, melyek online meghallgathatók. Az oldal angol, kínai, koreai, spanyol, francia és német nyelven érhető el.

Ének-zene, illetve hangszeres tanároknak hasznos lehet a weboldal, hiszen nagyon sok jó minőségű felvétel található itt, melyek beágyazhatók egy-egy tanóra anyagába, illetve bátran ajánlható diákoknak is, ezzel elősegítve, hogy neves művészektől szakmailag értékes és fejlődésüket elősegítő darabokat hallgassanak.

Az oldalon újonnan elérhető az úgynevezett „Study Area”, vagyis tanulási színtér, mely különböző országok zenei oktatási rendszerének anyagaival, követelményeivel, feladataival segédanyagként szolgálhat a tanórák anyagának felépítéséhez, zenei feladatok készítéséhez.

A weboldal a www.naxosmusiclibrary.com címen érhető el.

A felhasználónév, valamint a jelszó: Acadiau01

Készítette: Dénes Gabriella

A bejegyzés trackback címe:

https://etanar.blog.hu/api/trackback/id/tr94454849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerencse Noémi 2012.12.04. 09:32:36

Eddig még nem hallottam erről az oldalról. Ugyan nem leszek zenetanár, de mint nyelv-és beszédfejlesztő szakos hallgató nagyon hasznosnak találom, és valószínűleg a későbbiekben az óráimon fel is fogom használni a honlapon található zenei anyagokat. Hiszen ezzel nemcsak a gyerekek figyelmét tudnám felkelteni, hanem a ritmusérzéküket és a hallásukat is fejleszteni.
süti beállítások módosítása