Digitális tanulás-tanítás

Digitális tanulás-tanítás

Virtuális városnézés Londonban

2013. március 05. - Illich Ivett

virtlond_1.JPG

Ez a weboldal egy virtuális városnézést tesz lehetővé Londonban. Néhány kattintással megnézhetjük a különböző látványosságokat: épületeket, múzeumokat, parkokat. További lehetőségek: ellátogathatunk a leghíresebb londoni hotelekbe, éttermekbe, pubokba és üzletekbe.  Az oldal nagy előnye, hogy teljes képernyőn is látható a kép, valamint az animációt meg is lehet állítani, ha éppen szeretnénk elmagyarázni vagy megbeszélni valamit a diákokkal. Interaktív táblán különösen látványos.

Elsősorban angolórán lehet hasznosítani egy ilyen virtuális városnézést, hiszen az angol nyelvoktatás egyik fontos részét képezi az, hogy a diákok megismerkedjenek a brit kultúra egyes elemeivel. Továbbá ritkán nyílik lehetőség arra, hogy eljussanak Londonba. A weboldal segítségével viszont megismerkedhetnek a különböző látványosságokkal. Ezen kívül új szavakat is elsajátíthatnak az utazási, étkezési és vásárolási szokásokra vonatkozóan.

http://virtuallondontour.com/index.html

Készítette: Illich Ivett
Átdolgozta: Hülber László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etanar.blog.hu/api/trackback/id/tr124953278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása