Digitális tanulás-tanítás

Digitális tanulás-tanítás

Oktatáshoz használható dokumentumok, programok, ötletek

2013. március 13. - Nagy_Monika

gyakorolj.jpg

Az oldal oktatóprogramokat biztosít tanítóknak/tanároknak az 1-8. évfolyamon. A digitális tananyagok a következő tantárgyakhoz kapcsolódnak: matematika, történelem, ének, biológia, technika, magyar, környezetismeret, rajz vagy akár az osztályfőnöki óra. Az oldal előnye, hogy osztályok és tantárgyak szerint is kiválaszthatók a kívánt tananyag típusok.

Rendkívül szórakoztató és színes feladatokat tartalmaz ez az oldal, mellyel könnyedén érvényesíthető a játszva tanulás elve, akár a matematika órákon is. A játékos feladatokon kívül találhatók még különböző videók és hanganyagok, melyekkel még színesebbekké tehetőek az órák. A feladatok nagy része interaktívtáblán is használható.

Az elsajátítás sikeréről visszacsatolást kaphatunk az oldalon található Kvízjátékok alkalmazásával, melyek szintén tantárgyak, ill. évfolyamok szerint külön vannak válogatva.

http://www.gyakorolj.hu/

Készítette: Nagy Mónika
Átdolgozta: Hülber László

A bejegyzés trackback címe:

https://etanar.blog.hu/api/trackback/id/tr914951496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Udvardy Endre Ádám 2013.05.12. 00:42:54

Ez az Okostojás nagyon jó!
Csak nehogy a Rubik kocka sorsára jusson!

Gizike57 2014.07.09. 15:14:56

Van egy nagyon jó program, igaz ez már középiskolásoknak szól. A gyerekeknek lehetőségük van egy igazi laboratóriumba ellátogatni! Szerintem nagyon érdekes és izgalmas!
kutatok.net/2014/04/30/egyedulallo-laboratoriumi-oktatonap-a-kemia-nepszerusiteseert/
süti beállítások módosítása