Digitális tanulás-tanítás

Digitális tanulás-tanítás

Angol tanuláshoz tesztek, feladatok, játékok

2013. szeptember 04. - pataip

angol.JPG

Az angol-tanulas.hu oldal célja, hogy megkönnyítse az angol nyelv tanulását. Az alábbi témakörökben találunk hasznos anyagokat:

A weblap célja nem a teljes körű ismeretközvetítés, de jó minőségű, érdekes, játékos feladatokat tartalmaz. Ha valaki csak összefoglaló feladatokat keres, akkor az "Angol tesztek" menüpont alatt komplett tesztek érhetők el. A honlap külön előnye, hogy a megoldott feladatokhoz ellenőrzési lehetőséget is biztosít. Említésre méltó, hogy az oldal azoknak is kínál tanulási lehetőséget, akik az üzleti nyelvben szeretnének elmélyülni.  Módszertanilag sokféleképpen lehet alkalmazni a feladatokat, vannak amelyek bemelegítésre, levezetésre, játékra alkalmasak és vannak olyanok, amelyek egy egész órát kitehetnek. Otthon a diákok önállóan folytathatják a játékos tanulást.

Kellemes böngészést és jó nyelvtanulást kíván: Patai Péter
Átdolgozta: Hülber László

A bejegyzés trackback címe:

https://etanar.blog.hu/api/trackback/id/tr395305502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása