Digitális tanulás-tanítás

Digitális tanulás-tanítás

Tanulni sohasem késő!

2013. szeptember 05. - N.Stella

eM.jpg

Az ementor.hu oldal célja, hogy általános- és középiskolás diákoknak online gyakorlási lehetőséget biztosítson elsősorban matematika valamint magyar (szövegértés, helyesírás) gyakorlásában. Megtaláljuk az Országos kompetenciamérés összes eddigi feladatait, online érettségizhetünk matematikából. Ezeken kívül kvíz feladványokkal, memória játékokkal és sudokuval tehetjük próbára tudásunkat. 

Az itt található online tesztek órákon is kitölthetőek, amelyek nagy segítséget nyújthatnak a tanároknak is, hiszen a javítást is a program végzi el, nem nekik kell, mint ahogyan a teszt összeállítása sem az ő feladatuk. Az így megtakarított idő alatt többet lehet az olyan szintén itt található feladatokkal foglalkozni, amelyek csoportmunkában remekül alkalmazhatóak, vagy azokkal, amelyek interaktív eszközt igényelnek. A szorzótábla feladathoz vagy a kvíz játékhoz még szavazórendszer is alkalmazható.

Az oldal főként az érettségi előtt állóknak ajánlatos, de bárki aki kedvet kap hozzá, akár néhány perc alatt lemérheti tudás szintjét, kompetenciáját az adott tárgyból, témakörből.

Készítette: Nógrádi Stella
Átdolgozta: Hülber László

A bejegyzés trackback címe:

https://etanar.blog.hu/api/trackback/id/tr435302161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása