Digitális tanulás-tanítás

Digitális tanulás-tanítás

1956 eseményeit bemutató alkalmazás

2012. április 23. - egediorsi

             

Az oldal leírása alapján nagyon izgalmas, érdekes, innovatív és rendkívül hasznosnak tűnik már elsőre is. A program a felfedeztető jellegű történelemtanulást kívánja elősegíteni. A tanuló a forrásokból szerezhető információkra alapozva fokról fokra maga konstruálhatja meg a tudását egy-egy fontos történelmi eseménnyel kapcsolatban.


Kicsomagolás után igényesen elkészített nagyon könnyen használható, praktikus programot kapunk. Sok forrás, hang és képanyaggal, specifikusan az 1956-os forradalom eseményeivel és azok hátterével kapcsolatban. Van lehetőség a megszerzett tudás ellenőrzésére is feladatlapok formájában.  A használati utasítás linkje nem működik, de a program elején is van lehetőség a technikai feltételekről és a használatról információt szerezni. Viszont a témában mélyen el lehet merülni és széleskörű tudást szerezni akár önállóan is.


Az program az alábbi oldalról tölthető le: http://www.onclick.hu/1956/


Készítette: Egedi Orsolya
Átdolgozta: Hülber László

A bejegyzés trackback címe:

https://etanar.blog.hu/api/trackback/id/tr484469460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása